Pieczony dzik prosiak z dostawą ,serwowaniem i.. id:8497

Oferta

Kuchnia Sudecka oferuje prosiaka lub dzika faszerowanego kaszą z dodatkami. Wspaniała ta potrawa dawniej ozdabiała większość polskich stołów. Dziś natomiast należy do coraz rzadziej spotykanych prawdziwie staropolskich specjałów. Na szczególne uroczystości takie jak przyjęcia ślubne, bankiety, chrzty warto podać prosię pieczone, które na pewno stanie się atrakcją wieczoru. Walory smakowe, które powodują iż prosie pieczone jest przysmakiem wyjątkowym . Atrakcyjność naszego wyrobu sprawia, iż wzrasta prestiż każdej uroczystości w trakcie której podawany jest ten wyjątkowy staropolski specjał oraz wydarzenie to zapada w pamięć wszystkim uczestnikom. Nasze wyroby znane są smakoszom od 10 lat , w tym okresie dostarczyliśmy na stoły naszych klientów dziesiątki pieczonych wyrobów łącznie z kompleksowym cateringiem. Oferujemy Państwu nasz produkt – prosię pieczone faszerowane w atrakcyjnej ofercie cenowej,, promocja lato ”. Zamówienie prosimy składać z 14 dniowym wyprzedzeniem. Dostawa na gorąco w woj . dolnośląskim , na zimno - cały kraj.

Dodatkowe informacje

Kuchnia

  • staropolska

Liczba gości

  • minimum: 30
  • maksimum: 120

Wyposażenie:

  • krzesła
  • obsługa kelnerska
  • stoły
  • zastawa stołowa

Cennik

Orientacyjna cena: 700 PLN / sztuka

Dzik , prosiak peklowany, pieczony w całości.

Skład:
Peklowane mięso wieprzowe, przyprawy naturalne.
Przydatność do spożycia : 2 dni
Warunki przechowywania : temp. od 3 do 4 *C,
Waga w całości : do 50 kg
Ilość porcji prosie 20 kg : około 35 osób
Tolerancja wagi : + / - 10% wyrobu gotowego w stosunku do zamówienia
Warunki zamawiania
Prosimy zamawiać w ilościach :do 50 kg .
Towar dostępny na zamówienie .
Możliwość podawania bezpośrednio na gorąco lub zimno.
Dodatki : farsz z wątróbką i przyprawami , kapusta po myśliwsku.
Przy zamówieniu pobierana jest zaliczka w wysokości 50% wartości zamówienia.
Zamówienie prosimy składać wyprzedzeniem.


cena
1 prosiak pieczony 20 kg - 700,00 zł
2 . dzik pieczony - 20 kg - 900,00 zł
3. udziec pieczony wieprzowy - 350,00 zł
4. łopatka z kością pieczona - 250,00 zł
5. indyk pieczony - 300,00 zł / 8 kg
6. karczek pieczony - 8,00 zł/ porcja
7. schab pieczony - 10,00 zł /porcja
8. zimne płyty - 9,00 zł /porcja
9. farsz do prosiaka , dzika - 75,00 zł
10. kapusta 3,00 zł/ porcja
11. Ziemniaki opiekane 3,00 zł / porcja

Opinie Dodaj opinię

Skontaktuj się

513-148...
Powołaj się na stronę Wesele z klasą

Dane kontaktowe

Nazwa firmy:Kuchnia Sudecka
Imię:Antoni
Nazwisko:Biełous
Województwo:dolnośląskie
Miejscowość:Wrocław
Data dodania: 04-08-2012
Liczba odwiedzin: 11013

Polecamy

Nowe ogłoszenia