Cakes By Ania
O nas
Specjalność
- dowóz do klienta
O nas
Jesteśmy małą manufakturą cukierniczą działającą do ok 100 km od Wielbarka w każdą stronę.
Serdecznie Was zapraszam do kontaktu poprzez instagram lub fb .
Z przyjemnością wykonam Twoje zamowienie w takich miejscowosciach jak np. Dzialdowo , Nidzica , Myszyniec , Przasnysz , Szczytno , ......Do każdego zlecenia podchodzimy indywidualnie. Nasze torty i słodkie stoły zachwyciły podniebienia wielu osób. Na rynku jesteśmy dopiero od 3 lat ale cały czas rozwijamy naszą małą Pracownię cukierniczą. Torty weselne , torty z monoporcji , muffin , mini pavlovych czy też z innych małych słodkości. Candy bary to w dzisiejszych czasach bardzo modny słodki bufet składający się z różnego rodzaju słodyczy. Coraz częściej występuje na weselach i innych mniejszych eventach . Wszystkie słodycze są z dekoracją , która współgra z tortem i wystrojem sali. Smaki natomiast dobieramy do preferencji klienta.
Cennik - Cakes By Ania
Tort weselny
Tort weselny w kremie , cena za porcję. Do kwoty należy doliczyć jeszcze cenę dekoracji , która przeważnie wynosi ok 100 zł. Jeżeli dekoracja jest bardziej bogata to wtedy jest też i droższa . Do ceny tortu doliczam też dowóz uzależniony od km.
Poznajmy się
Tak wygląda nasza praca
Odpowiednia reklamą , dobrym wyszukiwaniem , przejrzystością.
Dlaczego warto skorzystać z naszej oferty?Ponieważ wszystkie firmy tu zgromadzone są profesjonalne i na wyższym poziomie.
Dlaczego pary decydują się na współpracę właśnie z nami?Ponieważ jest to portal przejrzysty i bardxo wiarygodny.
Jakie są nasze najmocniejsze strony?Bardzo mocna strona jest Wasz kontakt z firmami i właśnie to że Was wybrałam spośród innych portali.
Co najbardziej lubimy w swojej pracy?Kontakt z klientem , doradztwo , pomoc . Oraz myślę że sama branża ślubna jest bardzo lubiana.
Dlaczego nasza praca sprawia nam tak dużą radość?Ponieważ pomagamy parom młodym w wybraniu właściwych osób do zaplanowania ich wesela.
Jakie kwalifikacje potwierdzają nasze umiejętności?Przebyte kursy , szkolenia ale także i staż wykonywanej pracy.
Nasze osiągnięcia i wyróżnienia.Braliśmy udział w targach ślubnych, różnych eventach. Dwukrotnie publikowano nasza firmę w gazecie olsztynskuej jak i innym tygodniku. Z pośród kilku firm cukierniczych nasza Pracownia wyróżnia się najbardziej znakomitym smakiem ale także i wyglądem, dokładnością wyrobów.
Jak długo pracujemy w branży ślubnej?Nasza Pracownia powstała w roku pandemii covida czyli w 2020 i od tamtej pory działamy w branży ślubnej.
Jakie mamy doświadczenie w zakresie ślubów nietypowych/oryginalnych?Ostatnio popularne są torty z muffiny czyli torty babeczkowe ale również i z monoporcji, bez napęd cake'ów i innych.
Jaki zakres godzin obejmuje nasza usługa?W cukiernictwie nie ma określonej liczby godzin. Do każdej realizacji weselnej przygotowyjemy się już od poniedziałku.
W jakim składzie realizujemy usługę?Pracownię cukierniczą prowadzę sama z małą pomocą męża który pomaga mi w porządkach i dowozie i jest to wystarczające w zupełności.
Na jakim sprzęcie/materiałach pracujemy?Posiadam najnowszy sprzęt gastronomiczny , najbardziej popularne zestawy stołowe na candy bary.
Języki obce, którymi się posługujemy.Przeważnie Polski ponieważ to mój język ojczysty .
Ile czasu przed datą planowanego wesela powinniście się z nami skontaktować?Jeżeli już jest zaplanowany termin wesela , zarezerwowana sala i kościół to już trzeba dokonać rezerwacji z terminem na tort weselny czy też candy bar.
Jak wygląda pierwsze spotkanie z nami i czy jest płatne?Spotkania zawsze są darmowe. Na samym początku można tylko zadzwonić o dostępny termin czy też dopytac się o wycenę .
W jaki sposób, jak często i w jakim zakresie kontaktujemy się z parą młodą?Najczęściej kontaktujemy się pisząc na portalach bądź sms, messengerrze lub instagramie i tak często jak to jest potrzebne.
Jaki jest styl naszej pracy?Oj naprawdę różnorodny. Ale bardzo lubię minimaluzm i estetykę.
Czy jesteśmy w stanie spersonalizować usługę na Wasze życzenie?Oczywiście że tak .Wszystkie zamówienia są perdonaluzowane pod każde indywidualne zamówienie.
W jaki sposób pomagamy osobom niezdecydowanym, bez skonkretyzowanej wizji?Dopytujemy się co im się bsjbardxiej podoba, podpytujemy jaką będzie dekoracją sali , jaki bukiet , kolorystyka.....
Co w sytuacji, gdy para młoda zmienia zdanie na temat niektórych wcześniejszych ustaleń?Oczywiście wszystko można zmienić tylko też z większym wyprzedzeniem.
Z jakimi trudnościami podczas wesel najczęściej się spotykamy i jak sobie z nimi radzimy?Najwieksza trudnością jest lodówka na sali a raczej jej brak i zawsze musimy znaleźć odpowiednie rozwiązywanie.
Jakie nieprzewidziane zdarzenia, nagłe kryzysy lub wpadki udało nam się naprawić i załagodzić?Nieodpowiednie przeniesienie tortu przez kelnera . To jest najczęstsze. Oczywiście naprawione bez śladu.
Czy jest potrzebny kontakt po weselu i w jakim zakresie?Czasami jest a czasami nie musi . Chociaż zawsze dopytujemy sie czy tort smakował I czy spełnił oczekiwania młodych.
Tego nie dowiecie się nigdzie indziej
Oj to tylko chyba wiedzą wodzireje i cala obsada muzyków.
Jakie wesele szczególnie zapadło nam w pamięć?Każde jest wyjątkowe i takie które się pamięta. Choć te najwieksze są bardziej pamiętliwe.
Najbardziej nietypowe miejsce, w którym realizowaliśmy usługę.Jeszczenie było takiego miejsca . Czekamy na nie z niecierpliwością.
Styl ślubów i wesel, który jest nam najbliższy.Boho , glamour , leśny. I myślę że wszystkie takie na czasie.
Jaka cecha charakteru jest najważniejsza w naszej pracy?Cierpliwość, dyspozycyjność, dokładność, punktualność.
Kto jest dla nas inspiracją i wzorem do naśladowania?Inspiracją są dla mnie zawsze osoby z branży ale na dosyć wysokim poziomie.
Skąd czerpiemy inspiracje do nowych projektów?Inspiracji szukamy przede wszystkim w internecie ( instagram , pinterest).
Co robimy, żeby cały czas się rozwijać?Szkolenia , podglądanie innych osób z branży w Polsce ale i za granicą.
Który z obecnych trendów według nas przeminie najszybciej?Najszybciej przeminie trend z kwiatami maślanymi . Sa one nie bajlepsze w smaku a wygląd nie wszystkim się podoba.
Co zabralibyśmy na bezludną wyspę?Stroj kąpielowy, dobra książkę i dużo balsamu do opalania.
Jakie są aktualne trendy i dlaczego powinniście o nich wiedzieć?Aktualne trendy to wysokie torty , dopracowane z różną techniką i dekoracją.
Co możemy zaproponować osobom, dla których ważna jest ekologia?Na pewno tort ekologiczny to taki z owocami w dekoracji.
Nasze pasje.Moja pasja od dawna są tylko torty . I na razie tak zostanie.
Ciekawostki na nasz temat.Jestem mamą trójki dzieci i już nie najmłodsza osobą.
Nasza ulubiona książka/film/serial.Saga , , , , , , , , , , , , , ,
Opinie - Cakes By Ania (7)
Polecam Anię . Jej ciasta i torty to niebo w gębie . Zawsze świeże i pyszniutkie .
Cieszę się bardzo Pani Sylwio . Wykonanie tortu dla Pani sprawiło mi ogromną radość. Dziękuję.
Torty zamawiałam już kilkukrotnie i za każdym razem jestem nimi oczarowana. Wygląd zwala z nóg, każdy detal dopracowany, natomiast smak... Niebo w gębie 😍😍😍 za każdym razem było tak samo, goście pytali skąd wzięłam takie cudo. Z całego serca polecam.
Buziaki dla Ciebie kochana , zawsze bardzo jesteś zadowolona.
Wszystko super. Najlepsza jakość i smak
Dziękuję bardzo. Czekam na następne wyzwanie😁 .
Gorąco polecam,wygląd torcika MEGA,dostawa PEŁEN PROFESJONALIZM, czas realizacji zamówienia SUPER SZYBKO, smak pyszny, jestem bardzo miło zaskoczona. Wszystkim bardzo polecam!! Widok nieziemski. Bardzooo miła obsluga ❤
O jak miło 😊 . Nastepny będzie jeszcze lepszy , juz niemoge się doczekać końcowego efektu 😁 .
Najpyszniejszy tort bezowy jaki jadłam. MEGA!!!
Cieszę się i zapraszam na nastepny 😊.
Najpiękniejsze i najsmaczniejsze torty !
Pani Marto dziękuję serdecznie . Zawsze jest Pani pod wrażeniem wizualnym i smakowym . Pozdrawiam 😊 .
Dziękujemy za przepyszne serniki - goście byli zachwyceni! Pięknie wyglądały i smakowały naprawdę pysznie :)
Bardzo się cieszę że Państwu smakowało:) Dziękuję za opinię i pozdrawiam:))