Candy bar w trzech odsłonach

Candy bar w trzech odsłonach

Słodki stół na weselach cieszy się coraz większą popularnością. Wszyscy kochają słodkości, a candy bar to miejsce, w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Słodki kącik można urządzić na różne sposoby. My proponujemy trzy pomysły:

Klasyczny candy bar

To stół pełen słodkich rozmaitości. Raj dla miłośników deserów w każdej postaci. Znajdą się tu ciasta, czekoladki, babeczki, pianki, żelki, cukierki, minideserki, owoce w czekoladzie… Wszystko, czego dusza zapragnie. Najważniejsze, by było słodko i kolorowo.

candy bar

Ice cream bar

Ciekawym, niebanalnym pomysłem na słodki stół jest stanowisko, przy którym weselni goście będą mogli wybierać spośród różnych rodzajów lodów. Ice cream bar to marzenie wielu par młodych i ich gości, a szczególnie tych najmłodszych.

ice cream bar

Cupcake bar

Stół pełen kolorowych babeczek na pewno będzie cieszył się zainteresowaniem wśród gości i będzie atrakcyjny nie tylko pod względem smakowym, ale też wizualnym. Ozdobne babeczki skradną serca wszystkich łasuchów. Można je przygotować na tyle sposobów, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.

cupcake bar

Candy bar to niewątpliwie najsłodsza atrakcja weselna. Warto się na nią zdecydować, szczególnie, że w jego przygotowaniu ogranicza Was jedynie Wasza wyobraźnia.

fot. Pexels

Autor: Adrianna Fliszewska

BRAK KOMENTARZY

Dodaj komentarz