





WARS Catering id:51759
O nas
Kuchnia
- polska
- wegetariańska
- międzynarodowa
Liczba gości
- minimum: 15
- maksimum: 100
Wyposażenie:
- krzesła
- kucharka
- naczynia
- obsługa kelnerska
- stoły
WARS S.A. to nie tylko firma od wielu lat związana z rynkiem przewozów pasażerskich, to również sieć wyjątkowych restauracji oraz usługi cateringowe. Tworzymy zupełnie nową jakość w obszarze organizacji eventów, zapewniając kompleksową obsługę cateringową na najwyższym europejskim poziomie. Dzięki nowoczesnemu zapleczu logistyczno-gastronomicznemu, jesteśmy w stanie zorganizować każde, nawet najbardziej skomplikowane wesele.
Ślub i Wesele to najpiękniejsza chwila dla Nowożeńców, a my dobrze o tym wiemy.
Zapewniamy kompleksową obsługę cateringową wraz z lokalem w Warszawie przy ul. Chłopickiego 50 (Praga Południe).
Wy będziecie naszymi Gośćmi, a my zajmiemy się resztą.
Odkryj. Posmakuj. Zapamiętaj.
Sprawdź naszą ofertę w innych kategoriach:
Oferta WARS S.A.
Nasza oferta
PROPOZYCJA 1 – 250 PLN za osobę
Przekąski
Lawendowy mus z perlicy z gruszkami w cydrze z tymiankiem
Figi z kumpiakiem i paluchami chlebowymi
Carpaccio z kaczki w trójniaku z serem szafir
Ser koryciński w popiele z trawy żubrowej
Quiche z jarmużem, żurawiną i cydrem
Szpinak z płatkami róży, pieczoną pancettą i serem grana padano
Kasza bulgur z marynowaną dynią, zielonym ogórkiem i sosem cydrowym
Zupa
Krem z grzybów z emulsją cydrową
Dania główne
Sandacz w sosie z zielonego pieprzu i cydru
Kotlety z warchlaka na musie z antonówek
Fileciki z indyka z pieczonymi warzywami z cydrem
Pierogi z grzybami
Ziemniaki pieczone z czosnkiem i rozmarynem
Warzywa w miodzie, limonce i mięcie
Pęczak z grzybami, masłem i szczypiorem
Desery
Beza z kremem różanym
Tarta owocowa z kremem cydrowym
Mus z owoców leśnych z cydrem
Kompozycja z sera, kruszonki i czekolady
PROPOZYCJA 2 – 300 PLN za osobę
Przekąski
Lawendowy mus z perlicy z gruszkami i cydrem
Figi z kumpiakiem i paluchami chlebowymi
Carpaccio z kaczki w trójniaku z serem szafir
Krewetki w kremie różanym, pomidorach i chili
Ser koryciński w popiele z trawy żubrowej
Quiche z jarmużem, żurawiną i cydrem
Szpinak z serem Gruyére, pomidorami i winegretem z cydru i róży
Sałatka z kozim serem, kurkami, truskawkami i sosem z róży i cydru
Zupa
Zupa rakowa z koniakiem i koprem
Dnia główne
Dorsz w tataraku i solirodzie
Eskalopki wieprzowe w sosie z pumpernikla
Kaczka pieczona na modrej kapuście w sosie z chrzanu i żurawiny
Policzki wołowe w sosie winno – ziołowym
Ziemniaki pieczone z czosnkiem i rozmarynem
Kopytka szpinakowe
Warzywa w miodzie, limonce i mięcie
Desery
Beza z kremem figowym
Truskawki w czekoladzie
Tarta owocowa z kremem angielskim
Mus z owoców leśnych z migdałami
Kompozycja z sera, kruszonki i czekolady
PROPOZYCJA 3 – 385 PLN za osobę
Przekąski
Ośmiornica z pikantną sałatką ziemniaczaną
Figi z kumpiakiem i paluchami chlebowymi
Carpaccio z sarny w trójniaku z serem szafir
Krewetki w pomidorach i chili
Ser koryciński w popiele z trawy żubrowej
Quiche z jarmużem i żurawiną
Łosoś z Créme fraîche, jajkiem przepiórczym i glonami
Paski wołowiny z pomarańczami, sałatą bok choy, imbirem i czarnym sezamem
Sałata z kozim serem, kurkami i truskawkami
Zupa
Cappuccino ze skorzonery z aromatem trufli
Dania główne
Sandacz w sosie rakowym
Cielęcina z szałwią i szynką wędzoną
Kaczka pieczona na modrej kapuście w sosie z chrzanu i żurawiny
Wieprzowina w sosie grzybowym
Wołowina z czerwonym winem i szalotkami
Kopytka szpinakowe
Warzywa w miodzie, limonce i mięcie
Desery
Beza z kremem figowym
Truskawki w czekoladzie
Tarta owocowa z kremem angielskim
Mus z owoców leśnych z migdałami
Kompozycja z sera, kruszonki i czekolady
Brûlée z sera koziego
PROPOZYCJA 4 – 250-385 PLN za osobę
Finger Food
Wieprzowina sous vide z pieczonym kozim serem i cydrem
Kaczka z gruszkowym chutney i cydrem
Trufle z bryndzy na musie z pigwy
Listki szpinaku z serem bursztyn na kruszonce ze świni złotnickiej i emulsją z cydru
Wędzony węgorz na sałatce ze skorzonery i cydru
Mini naleśnik z szyjkami rakowymi i koperkiem
Przekąski zimne
Carpaccio z nóżek wieprzowych na cydrowym majonezie
Pasztet domowy z konfiturą różaną i piklami
Jarmuż, ser lazur, kurki w kremie śmietanowym z tymiankiem na kruchym ciastku
Tatar wołowy z piklami
Tatar ze śledzia z pieczonymi jabłkami i cydrem
Sałata z sera owczego, pieczonego kurczaka i pikli
Sałata z ciecierzycy, boczniaków, marynowanej kalarepy i ziemi jadalnej
Sałata z szynki wiejskiej, sera z Wiżajn, ogórka kiszonego z Hajnówki i gorczycy
Bufet ciepły
Gęsina duszona z warzywami i cydrem
Jagnięcina z połonin w maślanej bułce z piklowanymi warzywami
Satay z wieprzowiny marynowane w ziołach z borowikami i cydrem
Quiche ze szpinakiem, serem korycińskim i marynowaną dynią
Ziemniaki faszerowane gzikiem z grzybami i szczypiorkiem
Desery
Jabłecznik z cydrem
Sernik różany
Beza z kremem daktylowym i różami
Mus z owoców leśnych z kruszonką
Wszystkie propozycje zawierają napoje ciepłe i zimne:
Kawa Nespresso (wraz z dodatkami)
Herbata Eilles (wraz z dodatkami)
Wybór soków owocowych
Lemoniada
Herbata mrożona
Woda niegazowana podawana z cytryną i miętą
Powyższe menu może być serwowane w formie zasiadanej lub bufetowej.
Ceny zawierają obsługę kelnerską i wynajęcie sali. Ceny brutto.
Lokalizacja naszej sali (Praga Południe): ul. Chłopickiego 50, Warszawa.