Cukiernia Więcej

od 125 do 140 zł
Gdynia, pomorskie
(0)
Dodaj opinię
E-firma umowa na odległość
579-050...

Specjalność

  • dowóz do klienta

O nas

Będziesz prosić o Więcej!
Pod hasłem "Więcej" Ormianka Diana Volokhova - finalistka II edycji MasterChefa otworzyła w Gdyni kawiarnio-cukiernię. Taką, jakiej jeszcze tu nie było - z deserami z różnych zakątków świata i słodkościami wręcz awangardowymi, zarówno w wyglądzie, jak i smaku. Dąży do tego, by gość, który spróbuje ciasta w jej wykonaniu, już nigdy nie chciał go zjeść nigdzie indziej. Pracuje nad tym cały czas, codziennie proponując coś nowego. Ten lokal to więcej niż cukiernia. Więcej nawet niż kawiarnia! Tu pracują Więcej niż zwykli cukiernicy, tu pracują ludzie z pasją! Tu zjesz Więcej niż zwykłe ciasto! Tu będziesz prosił o Więcej!!!

1 kg. tortu

od 125 do 140zł/ kilogram

Podstawowy tort 120 zł/kg, Dodatkowym kosztem stanowią swieże kwiaty, reczny malunek lub hande-made figurka.
Wykonujemy także monoporcjie.

Tak wygląda nasza praca

Dlaczego warto skorzystać z naszej oferty?

Proponujemy wyjątkoweartystyczne torty .Naturalne, zrównoważone smaki

Czym wyróżnia się nasza oferta?

Wykonujemy ręcznie malowane torty, niespodziewane kształty i smaki

Dlaczego pary decydują się na współpracę właśnie z nami?

Dobra jakość, gwarancja jakosci i smaków. Gwarancja najsmacznejszego tortu.

Jakie są nasze najmocniejsze strony?

smak, jakość, wygląd! NASZE TORTY ZAPAMIĘNTUJĄ SIĘ NA ZAWSZE!

Co najbardziej lubimy w swojej pracy?

Uwielbiamy usmiech i szczescie na twarzach naszych klientów

Dlaczego nasza praca sprawia nam tak dużą radość?

Cukiernia Więcej słynie z pracowników, którzy znajdują się tutaj, przez pasjię. Za każdym razem indiwidualnie podchodzimy do zamówienia. Każdy projekt dla nas jest nowym wyzwaniem

Jakie kwalifikacje potwierdzają nasze umiejętności?

Mnóstwo dyplomów, szkoleń, konkursów. Hispańska szkola cukiernictwa

Nasze osiągnięcia i wyróżnienia.

Najlepsza cukiernia 2020! Nagroda Szlak Kulinarny. Załozycielka Finalistka programu MasterChef

Jak długo pracujemy w branży ślubnej?

W branży Slubnej jesteśmy od 5 lat. Jednak i wcześnie działalismy w branży organizacji róznych imprez.

Jakie mamy doświadczenie w zakresie ślubów nietypowych/oryginalnych?

Każdy nasz Slub jest nietypowy. Tak jak każdy staramy się zaproponować coś wyjątkowego.

W jakim składzie realizujemy usługę?

W realizacii usługi uczestniczą 3 osoby. W niektórych sytuacjach dochodzi jeszcze jedna osoba

Na jakim sprzęcie/materiałach pracujemy?

Pracujemy na Włoskim sprzęcie. Materiałe używamy Niemieckie, Włoskie i Polskie

Jaki zakres godzin obejmuje nasza usługa?

Na każde zamówienie poswięcamy do około 36 godzin, plus 4 godziny w dzień ślubu z dostawą i wykończeniem na miejscu działa

Języki obce, którymi się posługujemy.

Angielski, Ukraiński, Rossyjski, Ormiański, może być nawet Chiński ;)

Ile czasu przed datą planowanego wesela powinniście się z nami skontaktować?

Najlepiej podpisać umowę rok wczesniej! Jednak zawszę są sytuacje podbamkowe, które też zawsze bierzemy na klatę ;). Jednak minimum rekomendujemy zgłosić się 30 dni przed okazją

Jak wygląda pierwsze spotkanie z nami i czy jest płatne?

Pierwsze spotkanie umawiamy telefonicznie bądz mailowo. Spotkanie jest bezplatnie. Box degustacyjny kosztuje 39zł. Przy podpisaniu umowy, koszt się zwraca!

W jaki sposób, jak często i w jakim zakresie kontaktujemy się z parą młodą?

Z parą kontaktujemy się 3-4 razy. Ustalamy najperw spotkanie i degustacjię, za tym podpisujemy umowę, może być to zrobione przez mail.Zatym uzgadniamy szczególy dowozu i dekoru bądz smaku

Jaki jest styl naszej pracy?

Indiwidualne podejscie. Nawet jeżeli nie mamy w ofercie czegoś co życzą sobie państwo młodych, jesteśmy w stanie to zapełnić

Czy jesteśmy w stanie spersonalizować usługę na Wasze życzenie?

Tak! Jesteśmy w stanie spersonalizować usługę na wasze życzenie

W jaki sposób pomagamy osobom niezdecydowanym, bez skonkretyzowanej wizji?

Osobą niezdecydowanym, pokazujemy nasze poprednie pracy i proponujemy dodatkową degustację

Co w sytuacji, gdy para młoda zmienia zdanie na temat niektórych wcześniejszych ustaleń?

Wszystkie zmiany są przyjmowane, najpózdniej 14 dni przed terminem

Z jakimi trudnościami podczas wesel najczęściej się spotykamy i jak sobie z nimi radzimy?

Nie spotykamy sie z trudnosciami. Najczęsciej wszystko się da załatwić

Jakie nieprzewidziane zdarzenia, nagłe kryzysy lub wpadki udało nam się naprawić i załagodzić?

W umowie mamy punkt, w przypadku rozwalenia tortu po drodzę, mamy obowiązek dostarczyć jaką kołwiek zamianę na tą samą wartość! Jednak do tej pory nie zdażyło się nic podobnego!

Czy jest potrzebny kontakt po weselu i w jakim zakresie?

Ewentualny kontakt po Weselu jest potrzebny w przypadku, kiedy Para wzięla na wynajem paterę do deserów nowoczesnych. Oczekujemy zwrot patery. Jest to przepisane też w umowie.

Tego nie dowiecie się nigdzie indziej

Nasz przepis na znakomitą zabawę na weselu.

Tort, który przy wjezdzie do sly robi furorę! I który sie zapamieta na zawsze!

Jakie wesele szczególnie zapadło nam w pamięć?

Wesele w stylystyce Rustykalnym z kolorami Rdzy i brązu. Był to wyjątkowy projekt

Najbardziej nietypowe miejsce, w którym realizowaliśmy usługę.

W sklepie meblowym, w sali przeznaczonym do spotkań bez kuczni

Styl ślubów i wesel, który jest nam najbliższy.

Naked cake, tynkowane i malowane torty, niespodziewane kształty. Styl; glamour, boho, rustykalny, klassyczny

Jaka cecha charakteru jest najważniejsza w naszej pracy?

Cierpliwość, miłość do pracy i ludzi, pasja do pieczenia

Kto jest dla nas inspiracją i wzorem do naśladowania?

Inspirujemy się światowym cukiernictwem. Hiszpanii, Włoch, Ameryki

Skąd czerpiemy inspiracje do nowych projektów?

Z szkoleń i ciagłym rozwijęciem. Ze Swiatowych szkól

Co robimy, żeby cały czas się rozwijać?

Interesujemy się nowińkami. Uczesniczymy w róznych targach.

Co zabralibyśmy na bezludną wyspę?

Penzelki i bawniki :) żeby moć tworzyć dalej. Może jeszcze mikser

Jakie są aktualne trendy i dlaczego powinniście o nich wiedzieć?

Aktualne trendy są wykończenia tortów z używaniem różnych technik i materiałow. Nie standartowe kształty tortów

Który z obecnych trendów według nas przeminie najszybciej?

Trend białych tortów z dodtkiem kwiatów i papieru waflowy

Co możemy zaproponować osobom, dla których ważna jest ekologia?

Naturalne składniki. Regionalne dostawcy. Dbanie o ekologię

Nasze pasje.

Pierniki malowane, ręcznej roboty. Malowanie na tortach

Ciekawostki na nasz temat.

Wlasciciełka i założycielka jest finalistką Drugiej Edycji MasterChef a także jest Ormianką

Nasza ulubiona książka/film/serial.

Książka oczewiście cukiernicza pod nazwą So Good lub jeszcze Książka szkoly Angielskiej Gordon Blue

Dodaj pierwszą opinię
Nazwa firmy: kawiarnia-cukiernia Więcej P.Jajkowski Sp.J.
NIP: 9581677860
Imię i nazwisko: Diana Jajkowska
Adres: Gdynia, Amona 1, 81-601, woj. pomorskie
579-050...
Odwiedź nas:
liczba odwiedzin: 1234
Zadzwoń
579-050...
Napisz

Wyjątkowe sale weselne w mieście Gdynia

Polecamy

Nowe ogłoszenia

Blog ślubny

Popularne miasta w okolicy

Zobacz wszystkie kategorie