Hotel Olympic

Leśna 15a, 64-510, Wronki, wielkopolskie

Hotel Olympic - Sala weselna

Rodzaj sali

  • hotel na wesele
  • sala bankietowa
  • sala z noclegiem

Okolica, miejsce

  • wesele w plenerze

O nas

Proszę nam tylko powiedzieć na co mają Państwo ochotę, a my całą naszą energię skierujemy na tworzenie Wam okazji do fascynujących przeżyć, tu w Hotelu Olympic - malowniczo usytuowanym na skraju Puszczy Noteckiej, w spokojnej i przyjaznej części Wronek.
ZAPRASZAMY DO ORGANIZOWANIA PRZYJĘĆ WESELNYCH W HOTELU OLYMPIC
Zapraszamy Państwa serdecznie do organizacji przyjęć weselnych w naszym hotelu. Do dyspozycji naszych gości oddajemy 3 klimatyzowane sale - salę restauracyjną, salę pubową oraz salę wielofunkcyjną gdzie jesteśmy w stanie przyjąć 120 Gości.
Zapewniamy wytworne menu, które w połączeniu z profesjonalną oraz miłą obsługą, spełnią oczekiwania najbardziej wymagających gości. Dla potrzeb i zadowolenia wszystkich naszych Gości przygotowaliśmy propozycję menu do wyboru. Preferujemy tradycyjną polską kuchnię, jednakże Szef Kuchni – Krzysztof Rutkowski jest otwarty na nowe wyzwania kulinarne.
W cenie oferujemy :
- wyśmienite menu, z możliwością wyboru potraw przez klienta,
- dekorację stołów (kwiaty i świeczniki),
- profesjonalną kelnerską obsługę,
- tradycyjne powitanie chlebem i solą,
- powitanie gości lampką wina musującego,
- apartament dla nowożeńców - gratis,
- pokoje hotelowe dla gości weselnych oferujemy w bardzo atrakcyjnych, promocyjnych cenach – 80 zł brutto od osoby ze śniadaniem,
- możliwość zabawy weselnej do białego rana,
- miejsce na wyjątkową sesję zdjęciową w otoczeniu hotelu oraz stadionu.Dodatkowo proponujemy:
- poszerzenie oferty menu o alkohol, ˝ butelki wódki lub ˝ butelki wina na 1 osobę, w cenie 20 pln / osobę,
- open bar alkoholowy wraz z indywidualnym barmanem,
- indywidualną obsługę baru w restauracji za dodatkową opłatą,
- tort weselny, ciasta i ciasteczka, współpracujemy z najlepszymi cukierniami w okolicy,
- grill w ogródku pubowym,
- organizację poprawin w plenerze,
- garden party - szeroki wachlarz propozycji koktajlowych,
- dodatkowe dekoracje kwiatowe i plastyczne wystroju, aranżacji sali,
- możliwość zamówienia usługi DJ – a, lub sprawdzonego zespołu muzycznego,
- możliwość zamówienia usługi transportowej,
- możliwość zamówienia usługi fotograficznej oraz videofilmowania,
- możliwość wprowadzenia własnego alkoholu za okazaniem dowodu zakupu,
- do dyspozycji Nowożeńców, przez cały czas trwania imprezy obecna jest osoba odpowiedzialna za organizację przyjęcia weselnego. NASZYM CELEM JEST SPRAWIĆ, ABY PAŃSTWA WESELE BYŁO WYJĄTKOWE I NA ZAWSZE POZOSTAŁO W PAMIĘCI.
PRZYJĘCIE WESELNE – PROPOZYCJE MENU
Powitanie
Lampka wina musującego
Tradycyjne powitanie chlebem i soląObiad
Przystawki jedna do wyboru
Wędzony łosoś na sałatkach z sosem miodowym
Pasztet wiejski zawijany w bekonie z dodatkiem żurawin i chrzanu
Torcik Capri z serem Mozzarella i pomidorem z sosem vinaigrette
z dodatkiem świeżej bazylii
Szparagi w szynce parmeńskiej z sosem Dijon
Smażone krewetki na sałatach w sosie vinaigrette
Truskawkowa salsa z serem requofort Zupy jedna lub dwie do wyboru
Rosół Królewski z makaronem
Barszcz z kołdunami
Krem z borowików
Krem pieczarkowy
Krem szparagowy
Krem z brokułówDania główne max 7 propozycji do wyboru
Potrawka z kurczaka
Grillowana pierś z kurczaka z serem Mozzarella
Rolada z kurczaka ze szpinakiem w cieście francuskim
Indyk zawijany w bekonie na sposób myśliwski
Filet z kurczaka panierowany w sezamie
Kotlet de volaille
Pieczona kaczka luzowana w ziołach i owocach
Zraz Staropolski
Polędwiczki wieprzowe nadziewane serem pleśniowym
Kotlet schabowy panierowany z pieczarkami
Koperta ze schabu z serem i szynką
Schab pieczony ze śliwką
Mieszek z polędwicy wieprzowej nadziewany grzybami
Aksamitna potrawka z cielęciny z borowikami i zielonymi szparagami
Sznycel cielęcy w migdałach
Kotleciki z dzika, z jelenia
Pstrąg gotowany lub z grilla w migdałowej panierce
Sandacz smażony na złoty kolor
Łosoś z grillaDodatki
Ziemniaki gotowane, ziemniaki puree, pyzy na parze, krokiety ziemniaczane,
ryż, kluski śląskie, kopytka
Bukiet surówek (z marchwi, z selera, z pory, kapusta modra, kapusta pekińska, biała z marchewką)
Bukiet jarzyn gotowanych z masełkiem (kalafior, kalafior Romanesco, marchewka,
fasolka, brokuły, szparagi )
buraczki, groszek z marchewką, kapusta modra
pieczarki z rusztu Deser
Deser lodowy z owocami
Sorbet malinowy w kruchym cieście
Malinowy Raj – lody waniliowe z gorącymi malinami Zimny bufet
Galantyna z kurczaka
Galantyna z kurczaka z pieczarką
Galart drobiowy lub wieprzowy z cytrynką
Indyk w maladze
Indyk faszerowany musem warzywnym
Indyk z bakaliami
Koktajl z owoców morza
Roladki z soli z musami
Sandacz, łosoś w galarecie
Schab po królewsku
Schab ze śliwką
Szparagi w szynce
Koktajl z indyka ze świeżymi owocami
Pasztet domowy z jajkiem
Tatar z polędwicy wołowej
Polędwica po angielsku
Śliwki pieczone w bekonie
Sushi z dodatkami
Węgorz, pstrąg wędzony
Deski serów pleśniowych i żółtych z owocami i orzechami
Śledziki w oleju i śmietanie
Wędliny podsuszane (kabanosy, myśliwska, polska )
Kaszanka, bułczaka, salcesony królewskie
Pasztety i kiełbasy z dzika
Szynka z dzika
Sałatka z kurczakiem
Sałatka szopska
Sałatka grecka
Sałatka z brokuł
Ziemniaczana z grillowanym bekonem
Sałatka jarzynowa
Sałatka warstwowa z tuńczykiem
Mozzarella ala CapreseSosy: cumberland, żurawinowy, tatarski, czosnkowy, ziołowy lekki jogurtowy
Grzybki marynowane
Smalec i ogórki
Pieczywo i masłoŚniadanie
Barszcz z kołdunami lub pasztecikiem lub czysty
Żurek wielkopolski
Zupa węgierska ostra
Bueff Strogonow z kluseczkami
Szaszłyk z karkówki, drobiu
Udko kurczaka pieczone
Golonka po bawarsku
Bigos Staropolski
Pierogi szefa kuchni z mięsem i kapustą z grzybami
Pieczywo, masło, ketchup, chrzan, musztarda, sos czosnkowyTort i ciasto – dostępne oferty w ramach współpracujących z nami cukierni bądź zamawiają Państwo we własnym zakresie wówczas hotel nie ponosi odpowiedzialności z tytułu ryzyka powstania zatruć pokarmowych, zgodnie z wymogami sanitarnymi.
Jedna kawa i herbata wliczona w cenę menu
Dodatkowo proponujemy:
Puchary z arbuzów z odrobiną Grappy wypełnione owocami
Puchary z melonów
Pieczone prosie ok. 20 kg – 700 zł
Pieczony udziec wieprzowy ok. 12 kg – 450 zł
Szczupak gotowany w całości ok. 1,5 kg – 60 zł
Węgorz wędzony w całości ok. 1 kg – 60 zł
Wiejskie chleby
Oferujemy również śniadania w stole wiejskim – koszt stołu wiejskiego 1000 zł
Specjalizujemy się w przygotowaniu ryb: łosoś, pstrąg, miruna, mintaj, szczupak
Koszt przyjęcia weselnego kształtuje się w zależności
od skomponowanego menu
wynosi od 100 – 200 zł od osoby
ZAPRASZAMY SERDECZNIE NA SPOTKANIE W CELU DOSTOSOWANIA NASZEJ OFERTY DO PAŃSTWA ŻYCZEŃ, POTRZEB I BUDŻETU.

liczba odwiedzin: 1707

Polecamy

Nowe ogłoszenia

Popularne miasta w okolicy