Zobacz zdjęcia (5)
Hotel & Restauracja *** KOTARZ, Brenna - zdjęcie 1
Hotel & Restauracja *** KOTARZ, Brenna - zdjęcie 2 Hotel & Restauracja *** KOTARZ, Brenna - zdjęcie 3 Hotel & Restauracja *** KOTARZ, Brenna - zdjęcie 4 Hotel & Restauracja *** KOTARZ, Brenna - zdjęcie 5
1 / 5

Hotel & Restauracja *** KOTARZ id:48267

od 190 do 269 zł / osoba
Brenna, śląskie
(0)
Dodaj opinię
E-firma videospotkanie / umowa na odległość
698-632...

O nas

Rodzaj sali

  • dom weselny
  • restauracja na wesele
  • hotel na wesele
  • obiad weselny
  • sala bankietowa
  • sala z noclegiem
  • ośrodek wypoczynkowy
  • pensjonat

Dodatkowe informacje

  • stoły okrągłe
  • stoły prostokątne
  • klimatyzacja
  • parking
  • ogród/taras
  • dania regionalne
  • kuchnia polska
  • kuchnia śródziemnomorska
  • opcje: wege/vegan

Liczba gości

  • min. liczba osób: 50
  • maks. liczba osób: 120
  • miejsca noclegowe: 120
  • liczba sal: 2

Atrakcje

  • Animator dla dzieci
  • Barman
  • Ciężki dym
  • Dekoracje światłem
  • Fotobudka
  • Napis LOVE
  • Słodki kącik
  • Wiejski stół

Okolica, miejsce

  • wesele w górach

Pozostałe typy imprez

  • imprezy okolicznościowe
  • chrzciny, komunie
  • bal sylwestrowy
  • sylwester w górach

Hotel Kotarz Brenna to niezwykły obiekt, położony w malowniczym Beskidzie Śląskim. Miejscowość otoczona jest górami, co sprawia, że widoki z naszych sal weselnych są zachwycające. Dodatkowo można podziwiać urokliwą rzekę Brennicę, która przepływa tuż za domem weselnym.

W hotelu Kotarz urządzicie wspaniałe wesele w górach, które będzie wspominane przez Waszych gości jeszcze długie lata. Posiadamy dwie eleganckie sale bankietowe, które połączone ze sobą, umożliwiają organizację wesela na 120 osób. Dysponujemy stołami okrągłymi i prostokątnymi, a nasz doświadczony personel będzie służył pomocą w komfortowym rozmieszczeniu ich na sali weselnej.

Wnętrza, którymi charakteryzuje się sala weselna w hotelu Kotarz, można określić jako połączenie luksusu i górskiego klimatu. Taka oryginalna aranżacja pozwala na organizację niesamowitej uroczystości. Zewnętrzny taras, który należy do naszego obiektu stanie się fantastyczną strefą chill-out dla Was i gości weselnych. A do tego otaczające hotel na wesele górskie widoki, zapierające dech w piersiach!

Szefowa Kuchni w restauracji na wesele Kotarz przygotuje na Wasze przyjęcie rewelacyjne przysmaki. Za pomocą składników najwyższej jakości stworzy wyjątkowe kulinarne cuda, które zostaną wytwornie zaserwowane. Menu weselne będzie składało się z tradycyjnych i regionalnych potraw, nie zabraknie również inspiracji z dalekich zakątków świata.

Obiekt to również hotel na wesele. Kotarz w Brennej dysponuje 120 miejscami noclegowymi. Przygotujemy nasze wygodne pokoje hotelowe dla gości weselnych, a dla Pary Młodej mamy apartament w prezencie!

Z największą przyjemnością zajmiemy się organizacją Waszego wymarzonego przyjęcia weselnego. Nasze wieloletnie doświadczenie oraz profesjonalna obsługa sprawią, że uroczystość będzie przebiegać perfekcyjnie. Jesteśmy do Waszej dyspozycji od samego początku przygotowań do tego wielkiego dnia - Hotel Kotarz w Brennej służy wszelką pomocą.

Oferta

Pakiet Turkusowy

od 190 do 269 zł / osoba

Pakiet Turkusowy 190 zł/os.
Aperitif
• WINO MUSUJĄCE Z MROŻONYM OWOCEM •
Zupa
(JEDNA DO WYBORU)
• ROSÓŁ WESELNY Z KLUSKĄ WĄTROBIANĄ I MAKARONEM •
• KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z MIGDAŁAMI •
• KREM POMIDOROWY •
Danie Główne
(WIELOPORCJOWO)
• WOŁOWA ROLADA ŚLĄSKA •
• KOTLET SCHABOWY •
• NADZIEWANE UDKO Z KURCZAKA •
• ZIEMNIAKI Z WODY Z MASŁEM I KOPERKIEM •
• KLUSKI ŚLĄSKIE •
• MODRA KAPUSTA •
• KAPUSTA ZASMAŻANA •
• SURÓWKA Z MARCHWI Z ANANASEM •
Deser
• PANNA COTTA WANILIOWA Z MUSEM MALINOWYM •
• KAWA I HERBATA •
Zimne Przekąski
• DESKA SWOJSKICH WĘDLIN •
• DESKA MIĘS PIECZONYCH • (schab nadziewany czosnkiem, karczek ze śliwką,
indyk z pomidorem suszonym, boczek pieczony,
roladka z boczku faszerowana mięsem mielonym)
• DESKA SERÓW Z WINOGRONAMI I ORZECHAMI •
• SWOJSKI PASZTET Z ŻURAWINĄ •
• JAJKA FASZEROWANE •
• SAŁATKI •
Tradycyjna – jarzynowa
Ryżowa z wędzonym kurczakiem
• POMIDORY FASZEROWANE SAŁATKĄ Z PORA •
• ŚLEDZIE W OLEJU, ŚLEDZIE W ŚMIETANIE •
• ŚLIWKI W BOCZKU •
• MASŁA SMAKOWE •
• WYPIEKANE BUŁECZKI I RÓŻNE RODZAJE PIECZYWA •
Uroczysta Kolacja
• ROLADKI DROBIOWE Z KLUSKAMI SZPINAKOWYMI I SURÓWKĄ •
II Ciepła Kolacja
• BOGRACZ Z PIECZYWEM •
Nocna Kolacja
• BARSZCZ •
• KROKIET Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI •

Opinie (0)

Dodaj opinię
Dodaj pierwszą opinię
Telefon
698-632...
Wiadomość