Zdjęcia | Filmy | Oferta | Cennik | Opinie 39

Profesjonalny zespół (AVISTA) na wesele id:4597

Kontakt

1
Tylu odwiedzających przegląda teraz tę ofertę.
Profesjonalny zespół (AVISTA) na wesele

Ostatnio widziany 01-11-2017
601-627...
Powołaj się na stronę Wesele z klasą
i wygraj podróż poślubną
601-465...
Powołaj się na stronę Wesele z klasą
i wygraj podróż poślubną
Napisz wiadomość Opinie (39)
Piekary Śląskie, śląskieZobacz na mapie
Data dodania: 15-12-2010
Liczba odwiedzin: 9379

Oferta

-Zespół muzyczny AVISTA z Piekar Śląskich specjalizuje się w oprawie muzycznej wesel, zabaw, studniówek, festynów, imprez firmowych (faktura VAT) oraz wszelkiego rodzaju uroczystości jubileuszowych.

-W repertuarze mamy kilkaset utworów, które z pewnością trafią w gusta naszych odbiorców.

-Możecie nas Państwo usłyszeć w lokalnych stacjach radiowych (Radio Piekary-88,7 FM, Radio Fest-100,2 FM, Radio Silesia-96,2 FM).

-Zespół muzyczny AVISTA gra muzykę dla każdego, ponieważ pragniemy, aby każdy z gości bawiących się w rytm naszej muzyki był zadowolony i usatysfakcjonowany.

-Zespół AVISTA z Piekar Śląskich gwarantuje profesjonalną oprawę muzyczną Państwa imprezy oraz konkurencyjne ceny.

-W czasie oprawy muzycznej Państwa uroczystości nie spożywamy napojów alkoholowych.

-Na Państwa życzenie prowadzimy zabawy i różnego rodzaju konkursy.

-Istnieje możliwość "wywodzin" (wyprowadzenie Państwa Młodych z domu) oraz oprawy muzycznej mszy ślubnej grą na trąbce.

-Dla każdego klienta płyta naszego zespołu w prezencie !!!

-Oświetlenie sceniczne i transport (do 50 km)- GRATIS !!!

Instrumenty:

  • akordeon
  • gitara elektryczna
  • keyboard/organy
  • pianino
  • trąbka

Pozostałe:

  • obsługa konferansjerska
  • efekty świetlne
  • granie na błogosławieństwie
  • płyta DEMO audio
  • płyta DEMO video

W składzie:

  • wokalista
  • Ilość osób: 2

Cennik

Oferta nr 1
2800 / wesele

Opinie Dodaj opinię

Numer telefonu nie będzie opublikowany.
Ocena dla: Profesjonalny zespół (AVISTA) na wesele id:4597
Ilość głosów: 39
Średnia wszystkich ocen: 5,00 / 5
Para Młoda
Para Młoda
(5)
Dodano: 07-07-2017
Data imprezy: 25-06-2017
Miejscowość: Szczyrk
Zespół 1 klasa, pod każdym względem : głosu, taktu, doboru repertuaru, dzwięku itd. Goście jak i my świetnie się bawiliśmy. Zero zastrzeżeń. Naprawdę profesjonalny zespół godny polecenia.
Katarzyna i Leszek Kornaś
Katarzyna i Leszek Kornaś
(5)
Dodano: 19-05-2016
Data imprezy: 02-04-2016
Zespół super, bardzo fajnie grali nam na weselu. Rozbawili wszystkich gości. Jeśli szukacie zespołu na Wesele to lepszego nie znajdziecie. Pozdrawiamy serdecznie.
Andrzej Safader
Andrzej Safader
(5)
Dodano: 27-01-2016
Grali u mnie jakiś czas temu na weselu. Byli wspaniali. Po latach znów ich zaprosiłem i nie żałuję. Godni polecenia. Bawią wszystkich do samego końca. Super, pozdrawiam
Grzegorz Supernak
Grzegorz Supernak
(5)
Dodano: 12-09-2015
Data imprezy: 29-08-2015
Od samego początku była super zabawa na naszym weselu. Profesjonalne podejście oraz umiejętność zabawy gości na najwyższym poziomie. Polecamy każdej młodej parze zespół Avista!
Sonia Umławska
Sonia Umławska
(5)
Dodano: 09-09-2015
Data imprezy: 22-08-2015
Lepszego zespołu nie mogło być na naszym weselu ! Świetnie śpiewają, umieją zabawić gości .Wszyscy bawili się do białego rana !! Dziękujemy jeszcze raz z całego serca i jak najbardziej polecamy innym !! :) :) ( 22 sierpień 2015 ) :)
Monika
Monika
(5)
Dodano: 27-08-2015
Data imprezy: 13-08-2015
Polecam Wszystkim w 100%. świetna muzyka,zabawy fajnie, prowadzone ciekawie przez zespół.
Anna Dubiak
Anna Dubiak
(5)
Dodano: 25-08-2015
Data imprezy: 15-08-2015
świetny zespół!!! Polecam w 100% każdemu kto chce mieć udane wesele!!
Mariusz Bańcerowski
Mariusz Bańcerowski
(5)
Dodano: 11-06-2015
Data imprezy: 23-05-2015
Witamy.Z tej strony Urszula i Mariusz. Mieliśmy wesele 23.05.2015. Grał nam oczywiście zespół AVISTA. Jesteśmy BARDZO zadowoleni z Zespołu. Od samego początku kiedy to wybraliśmy Aviste na nasz weselny zespół kontakt z Panami był wzorowy. Mili, sympatyczni, pełna kultura i 0 alkoholu na weselu. Przedstawili nam swoje utwory które na weselu grywają i mieliśmy możliwość wyboru piosenek i zabaw weselnych z pośród wielu propozycji. Panowie potrafią wyciągnąć towarzystwo zza stołu na parkiet Polecamy
Pokaż więcej opinii

Dane kontaktowe

Nazwa firmy:Zespół AVISTA
Imię:Andrzej
Nazwisko:Dragon
Województwo:śląskie
Miejscowość:Piekary Śląskie
Kod:41-940
Adres:Bytomska 214

Godziny pracy

Pn:00:00 - 24:00
Wt:00:00 - 24:00
Śr:00:00 - 24:00
Cz:00:00 - 24:00
Pt:00:00 - 24:00
Sb:00:00 - 24:00
Nd:00:00 - 24:00

Nowe ogłoszenia