




Centrum Konferencyjno-Wypoczynkowe MAGNOLIA id:18565
O nas
Rodzaj sali
- dom weselny
- restauracja na wesele
- hotel na wesele
- sala z noclegiem
Dodatkowe informacje
- klimatyzacja
- parking
- ogród/taras
Liczba gości
- min. liczba osób: 10
- maks. liczba osób: 400
- miejsca noclegowe: 52
- liczba sal: 5
Atrakcje
- Dekoracje światłem
- Wiejski stół
Okolica, miejsce
- wesele nad jeziorem
Dzień ślubu oraz przyjęcie weselne jest dla Pary Młodej ważnym i pięknym wydarzeniem.
Warto pomyśleć, aby wszystko w tym dniu było piękne, romantyczne i wyjątkowe. Zadbamy o to, aby właśnie tak zapisało się w Waszej pamięci. To miejsce powstało z myślą o Was. Nasz obiekt znajduje się w otoczeniu pięknych zielonych ogrodów, które dają gościom możliwość spędzenia czasu nie tylko na Sali Weselnej, ale także w otoczeniu wspaniałej przyrody. Jest to doskonały plener na przeprowadzenie sesji zdjęciowej i udokumentowanie spotkań rodzinnych.
Oddajemy do dyspozycji salę mieszczącą do 400 osób ze specjalnie wydzielonym parkietem do tańca, sale na 120 i 180 osób. Do każdej z sal przylega patio.
Organizując przyjęcie zapewniamy dla Pary Młodej w prezencie:
- tradycyjne powitanie chlebem i solą przez rodziców lub obsługę
- uroczysty wjazd tortu weselnego /przy zgaszonym świetle/
- teren otoczony wspaniałą przyrodą, most zwodzony na wyspie: do zorganizowania sesji zdjęciowej
- przytulny pokój dla nowożeńców
- 2 pokoje dla rodziców Pani i Pana Młodego
- patio przylegające do Sali Weselnej
- dekoracja stołów - świeczniki ze świecą, serwetki
- pokrowce na krzesła
- ustawienie stołów wg życzenia
- obsługę kelnerską podczas całego przyjęcia
- brak opłaty korkowej od alkoholi
- dzieci do lat 5 gratis
- dzieci do 12 roku życia 50%
- sala klimatyzowana
- park rozrywki dla dzieci w okresie maj-wrzesień
- czerwony dywan na wejściu do Sali Weselnej
- monitorowany parking na terenie obiektu
Na życzenie Gości skomponujemy menu wegetariańskie lub wegańskie.
MENU WESELNE 190 zł/osoba
ZUPA
rosół z makaronem zieloną pietruszką i marchewką
lub krem: szparagowy, brokułowy, pomidorowy, grzybowy
II DANIE 3 porcje na osobę
gotowane polędwiczki z kurczaka podane z ryżem, warzywami i sosem porowo-cytrynowym
pieczeń wieprzowa z majerankiem i czosnkiem
rolada wieprzowa z sosem pieczeniowym
rulon mielony z żurawiną otulony boczkiem
kotlet de volaille z masłem, serem i zielona pietruszką
tradycyjny kotlet schabowy
kieszonki schabowe z pieczarkami i mozzarellą w panierce
kulki drobiowe nadziewane warzywami z odrobiną ziół
roladka z kurczaka ze szpinakiem i fetą
DODATKI
bukiet surówek, warzywa gotowane polane masełkiem, kapusta zasmażana, buraczki,
ziemniaki z koperkiem, frytki, kluseczki półfrancuskie, sos
SERWIS KAWOWY 3 porcje na osobę
lody z bitą śmietaną, owocami i sosem czekoladowym lub ciasto, kawa, herbata bez ograniczeń
ZIMNE PRZEKĄSKI 3 porcje na osobę
mix mięs i wędlin podanych na lustrach
ryba w galarecie z sosem tatarskim, ryba w zalewie octowej
rolada szpinakowa z łososiem
galarcik drobiowy i wieprzowy
szparagi w szynce z majonezem lubczykowy
sałatka jarzynowa
sałatka zielona - kurczak, feta, pomidor, pestki dyni
sałatka makaronowa z kurczakiem - zielony ogórek, zielona pietruszka, czosnek
sałatka z rukoli z gorgonzolą, gruszką, orzechami i sosem miodowo-musztardowym
KOLACJA 1 porcja na osobę
barszcz czerwony z paluszkiem
golonka gotowana z kapustą, gołąbki w sosie pomidorowym
szaszłyk drobiowy lub wieprzowy z ananasem, boczkiem i cebulką
ŚNIADANIE 1 porcja na osobę
żurek z kiełbaską lub flaki
DODATKOWO PROPONUJEMY
szynka wieprzowa wolno pieczona z sosami i pieczonymi ziemniaczkami
ryba z naszego stawu smażona z sosem porowo-cytrynowym
pierś z kaczki duszona w winie podana z kluskami śląskimi oraz zasmażaną modrą kapustą
stół wiejski
stół owocowy