Saldyka Catering - obsługa wesel, imprez okolicznościowych, firmowych

Kąty Wrocławskie, dolnośląskie
(0)
Dodaj opinię
793-655...

Kuchnia

  • polska
  • staropolska
  • francuska
  • włoska
  • hiszpańska
  • indyjska
  • chińska
  • węgierska
  • amerykańska
  • wegetariańska
  • międzynarodowa

Liczba gości

  • minimum: 60
  • maksimum: 400

Wyposażenie:

  • krzesła
  • kucharka
  • naczynia
  • obsługa kelnerska
  • stoły

O nas

Jesteśmy firmą zajmującą się kulinarną i logistyczną organizacją wesel, bankietów, imprez okolicznościowych, firmowych i rodzinnych.
Międzynarodowe doświadczenie naszych szefów kuchni a także ich pasja do wykwintnego i nowoczesnego gotowania jest gwarancją kulinarnego sukcesu na każdej uroczystości.
Dołożymy wszelkich starań aby podróż po krainie wyszukanych smaków i finezyjnych form dań na zawsze pozostała w Państwa pamięci.
Nad wzorowym przebiegiem uroczystości będzie czuwała profesjonalna obsługa kelnerska.
Sprawimy, że Wasze wesele będzie tym wymarzonym, że Wy i Wasi goście na długo zapamiętacie kulinarną odsłonę tej uroczystości.
Specjalnie dla Was przygotujemy jedną z naszych sal lub przygotujemy ucztę w miejscu wskazanym przez Was.

CENNIK: 250 - 350 zł

Przykładowe menu weselne 280 zł / os

Na powitanie : Chleb i Sól, lampka szampana dla każdego gościa

I. Pierwsze danie
Do wyboru jedno z poniższych:

- Rosół z makaronem
- Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
- Krem brokułowy z ziołowymi grzankami
- Zapiekana zupa z włoskiej kapusty z kabanosami i chlebem
- Żurek zakopiański z białą kiełbasą i jajkiem

II. Drugie danie
2 szt. mięsa na osobę, do wyboru z poniższych:

- schabowy panierowany w sezamie,
- filet z kurczaka zapiekany z mozzarellą i suszonym pomidorem
- udka pieczone w jabłkach z miodem
- filet z kurczaka nadziewany suszonymi pomidorami i bazylią
- roladka wieprzowa po zbójnicku
- roladka drobiowa nadziewana szpinakiem i gorgonzolą
- polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
- zrazy wołowe z szynką i ogórkiem konserwowym
Dodatki (trzy do wyboru )
- surówka z białej kapusty, surówka z czerwonej kapusty, buraczki,
surówka z marchwi, mix sałat, surówka z selera z rodzynkami,
- ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
- kluski śląskie
- sos pieczeniowy

III. Zimna płyta:

- półmisek mięs pieczonych (schab chłopski nadziewany wędzoną
słoniną, karczek, rolada z indyka z suszonymi pomidorami, schab
nadziewany brzoskwinią)
- półmisek wędlin (szynka wiejska, polędwica drobiowa, salami
kabanosy, salceson królewski, baleron wędzony),
- deska serów – selekcja 4 gatunków sera
- pasztet staropolski z grzybami i żurawiną
- galaretka z indyka z kolendrą i warzywami
- tatar ze śledzia z paprykowo – owocową salsą
- bruschetta z pastą pomidorową, parmezanem i rukolą
- sałatka caprese z mozzarella i pomidorami i świeżą bazylią
- sałatka karczmarza w rożkach z szynki
- sałatka grecka z fetą
- pieczywo ciemne i jasne
- ciasto (sernik, szarlotka, malinowa chmurka, orzechowe) 120g /os

IV. Pierwsza ciepła kolacja ok. godz. 21.00
- Pieczony udziec wieprzowy podawany z pieczonymi ziemniaczkami
i warzywami z wody

V. Druga ciepła kolacja ok. godz. 23.00
- Ragout z indyka

VI. Trzecia ciepła kolacja ok. godz. 1.30
- Barszcz z krokietem

VII. Napoje (sok jabłkowy, sok pomarańczowy, sok grejpfrutowy,
woda nie gazowana, coca-cola ) - 2 l / os

VIII. Kawa, herbata bez ograniczeń.

Dodaj pierwszą opinię
Nazwa firmy: Grupa C-Express
Imię i nazwisko: Krzysztof Sałdyka
Adres: Kąty Wrocławskie, Kwiatowa 37, 55-080, woj. dolnośląskie
793-655...
Odwiedź nas:
liczba odwiedzin: 603
Zadzwoń
793-655...
Napisz

Wyjątkowe sale weselne w mieście Kąty Wrocławskie

Polecamy

Nowe ogłoszenia

Popularne miasta w okolicy

Zobacz wszystkie kategorie