Zdjęcia | Filmy | Oferta | Cennik | Opinie 0

Przy Złotej Wyspie | wesele w plenerze id:31683

Kontakt

5
Tylu odwiedzających przegląda teraz tę ofertę.
Przy Złotej Wyspie | wesele w plenerze

Ostatnio widziany wczoraj
601-626...
Powołaj się na stronę Wesele z klasą
i wygraj podróż poślubną
Napisz wiadomość
Toruń, kujawsko-pomorskieZobacz na mapie
Data dodania: 24-10-2017
Liczba odwiedzin: 130

Oferta

"Przy Złotej Wyspie" zaprasza wszystkich gości do przytulnego, kameralnego wnętrza lokalu położonego w sąsiedztwie miasta Torunia - w malowniczej Dolinie Drwęcy w miejscowości - Złotoria.

Bliskość natury i cudowne krajobrazy, a przy tym niewielka odległość od centrum Torunia sprawiają, iż "Przy Złotej Wyspie" to idealne miejsce do organizacji imprez okolicznościowych: wesel, przyjęć komunijnych, jubileuszy, bankietów, koncertów i innych imprez plenerowych, imprez firmowych: szkoleń, konferencji, spotkań firmowych.

"Przy Złotej Wyspie" położona nad wodą wśród starych dębów to idealne miejsce do wypoczynku dla całej rodziny oraz do urządzenia wesela w pięknej scenerii.

W OFERCIE NASZEJ, PRZY ORGANIZACJI KAŻDEJ IMPREZY, POSIADAMY MOŻLIWOŚĆ WYNAJĘCIA ANIMATORA ZABAW DLA DZIECI !!
Umili on czas i dostarczy dawkę dobrej zabawy i radości dla najmłodszych a rodziców odciąży od opieki nad nimi .

Zapraszamy wszystkich do wyprawienia u nas:

- wesela - 30-85 osób, menu: 220 zł/os, 250 zł/os, 295 zł/os;
- wesela - powyżej 85 (do 120) osób - Do ceny menu należy doliczyć koszt postawienia dodatkowego namiotu.

Zapewniamy niepowtarzalny klimat i przeżycia. Do każdej imprezy podchodzimy indywidualnie omawiając z Państwem oczekiwania i warunki.

Zapraszamy do galerii, która przybliży Państwu już zorganizowane imprezy.

Typ obiektu

  • dom weselny

Standard

  • parking
  • ogród

Liczba gości

  • max. ilość osób: 140
  • ilość sal: 3

Cennik

Menu 220
220 / osoba
MENU WESELNE I 220 zł/os.
Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz gości kieliszkiem wina musującego.
Dania serwowane na półmiskach przez kelnerów.
OBIAD
Zupa:
(jedna do wyboru)
- rosół imbirowy z kluseczkami – 250ml (1,2,7)
- bulion z kołdunami – 250ml (1,2,7)
Danie główne:
(cztery/pięć do wyboru, po trzy porcje na osobę)
- polędwiczki wieprzowe w boczku/kurkach – 160g (1,2,6)
- pieczony schab z jabłkami – 170g
- devolay – 150g (1,2)
- medaliony z piersi indyka w grzankach – 160g (1)
- staropolskie zrazy z grzybami i śmietaną – 170g (1,2,6,8)
- udka faszerowane jabłkami lub pieczarkami – 150g (6)
- filet z dorsza z pomidorową salsą – 160g (3)
Dodatki:
- ćwiartki ziemniaczane z ziołami – 150g
- ziemniaki z masłem i koperkiem – 150g (6)
- kopytka z rozmarynem – 150g (1,2)
Surówki:
- sałatka z nowalijek – 120g (4)
- marchewka z pomarańczą – 120g
- biała lub czerwona kapusta – 120g (2)
- zapiekane warzywa w beszamelu – 120g (1,6)

ZAKĄSKI
- sakiewki z szynki z sałatką z marynowanych grzybów – 60g
- terrina z tuńczyka – 90g (3,6)
- śledziowy półmisek rozmaitości – 80g (3,8)
- rolada szpinakowa z wędzonym łososiem – 80g (1,2,3,6)
- deski mięs pieczonych z owocowo-warzywnym chutneyem – 100g
- sałatka z kurczakiem wędzonym w ananasie – 100g (2)
- sałatka caprese z pomidorkami cherry – 100g (4,6)

KOLACJA I
(jedna do wyboru lub 1/2)
- pieczona golonka z kapustą z knedlami bawarskimi – 250g (1)
- karkówka pieczona z grilla w sosie barbecue
z sałatką ziemniaczaną z kiszonym ogórkiem – 180g + 120g (2,6)


KOLACJA II
- barszczyk z własnego zakwasu z pasztecikiem – 250ml (7)

KOLACJA III
(jedna do wyboru)
- zupa gulaszowa – 250ml (7)
- kwaśna biała zupa z kluseczkami lub ziemniakami – 250ml (1,2,6)

Dodatki:
- pieczywo
chrzan, ćwikła

Desery:
- owoce sezonowe

Napoje:
-kawa, herbata bez ograniczeń
- soki i napoje gazowane 1,5L na osobę (coca-cola, fanta, sprite)
- woda mineralna niegazowana z cytryną bez ograniczeń



W cenę wliczona jest obsługa kelnerska, obrusy, pokrowce na krzesłach, klimatyczne oświetlenie na zewnątrz.
Do ceny należy doliczyć kwiaty na stolach i sali oraz ewentualny ( w zależności od ilości osób na weselu) dodatkowy namiot.
Ciasto i tort we własnym zakresie.
Alkohol może zostać zakupiony w lokalu. Jeśli dostarczony jest we własnym zakresie pobierana jest opłata „korkowa” w wysokości: butelka 0,5-0,75 – 10 zł
butelka 1L-1,5L – 15 zł
butelka < 35zł










Wykaz alergenów w produktach używanych do przygotowania potraw:
1. Gluten- zboża, 2. Jaja, 3. Ryby, 4. Orzech, 5. Soja, 6. Laktoza-mleko, 7. Seler, 8. Gorczyca, 9. Sezam, 10. Łubin
Menu 250
250 / osoba
MENU WESELNE II 250 zł/os.
Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz gości kieliszkiem wina musującego.
Dania serwowane na półmiskach przez kelnerów.
PRZYSTAWKA
- roladka z łososia
OBIAD
Zupa:
(jedna do wyboru)
- bulion z kury z klopsikami mięsno ryżowymi
- krem serowy z grzankami
Danie główne:
(cztery/pięć do wyboru, po trzy porcje na osobę)
- pieczone kacze udka confit lub pieczona gęś faszerowana confit
- jabłka z farszem mięsnym w boczku
- zrazy zawijane z kapustą i grzybami
- cordon blue
- grillowany stek z łososia z sałatą i pomidorową salsą
Dodatki:
- ćwiartki ziemniaczane z ziołami
- frytki lub ziemniaki w maśle koperkowym
- kopytka z rozmarynem lub kotleciki z kaszki kuskus
Surówki:
- sałatka z nowalijek
- marchewka z pomarańczą
- czerwona kapusta
- mix warzyw z bułką tartą z płatkami migdałowymi
Deser:
- panna cotta z sokiem malinowym lub mus malinowy z miętą

ZAKĄSKI
- sakiewki z szynki z sałatką z marynowanych grzybów
- tymbaliki z kurczaka
- śledziowy półmisek rozmaitości lub ryby wędzone z własnej wędzarni (łosoś, dorsz, pstrąg)
- półmiski mięs pieczonych
- tatar wołowy lub z łososia
- sałatka z kurczakiem wędzonym w ananasie
- sałatka z grillowanym kurczakiem i camembertem
- sałatka wiosenna avocado i anchois
Dodatki:
- pieczywo


KOLACJA I
- faszerowany indyk

KOLACJA II
- barszczyk z pasztecikiem

KOLACJA III
(jedna do wyboru)
- zupa gulaszowa
- kwaśna biała zupa z kluseczkami lub ziemniakami
Desery:
- owoce sezonowe
Napoje:
-kawa, herbata bez ograniczeń
- soki i napoje gazowane 1,5L na osobę (coca-cola, fanta, sprite)
- woda mineralna niegazowana z cytryną bez ograniczeń



W cenę wliczona jest obsługa kelnerska, obrusy, pokrowce na krzesłach, klimatyczne oświetlenie na zewnątrz (świece na całym terenie).
Do ceny należy doliczyć kwiaty na stolach i sali oraz ewentualny ( w zależności od ilości osób na weselu) dodatkowy namiot.
Ciasto i tort we własnym zakresie.
Alkohol może zostać zakupiony w lokalu. Jeśli dostarczony jest we własnym zakresie pobierana jest opłata „korkowa” w wysokości: butelka 0,5-0,75 – 10 zł
butelka 1L-1,5L – 15 zł
butelka < 35zł
Menu 295
295 / osoba
MENU WESELNE III 295 zł/os.
Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz gości kieliszkiem wina musującego.
Dania serwowane na półmiskach przez kelnerów.
PRZYSTAWKA
- roladka z łososia
OBIAD
Zupa:
(jedna do wyboru)
- bulion z kury z klopsikami mięsno ryżowymi
- rosół imbirowy z kołdunami
Danie główne:
(cztery do wyboru, po cztery porcje na osobę)
- polędwiczki w sosie z gorgonzoli
- jabłka i cebulki z farszem mięsnym w boczku
- zrazy wołowe z kapustą i borowikami
- cordon blue
- filet z łososia przeplatany szpinakiem i fetą
Dodatki:
- ćwiartki ziemniaczane z ziołami
- frytki lub ziemniaki w maśle koperkowym
- kopytka z rozmarynem lub kotleciki z kaszki kuskus
Surówki:
- carpaccio z buraczków
- surówka z selera z ananasem
- surówka z pora z jabłkiem
- mix warzyw zapiekanych z beszamelem
Deser:
(jeden do wyboru)
- panna cotta z sokiem malinowym

ZAKĄSKI
- pieczeń wołowa z rozmarynem
- krewetki smażone z czosnkiem i kolendrą
- śledziowy półmisek rozmaitości
- szpinakowa rolada z wędzonym łososiem
- deska ryb wędzonych (we własnej wędzarni)
- pasztet z pistacjami
- sałatka caprese
- sałatka z kurczakiem cytrusami i fenkułem
- sałatka wiosenna avocado i anchois
Dodatki:
- pieczywo

KOLACJA I
- kaczka pieczona z miodową skórką gruszkami i żurawiną
- pieczone ziemniaki z ziołami
- sałatka ze świeżych warzyw z musem balsamiczno-porzeczkowym

KOLACJA II
- zupa ministrone z wołowymi klopsikami

KOLACJA III
- żurek z jajkiem i kiełbasą lub zupa gulaszowa
Desery:
- owoce sezonowe

Napoje:
-kawa, herbata bez ograniczeń
- soki i napoje gazowane 1,5L na osobę (coca-cola, fanta, sprite)
- woda mineralna niegazowana z cytryną bez ograniczeń



W cenę wliczona jest obsługa kelnerska, obrusy, pokrowce na krzesłach, klimatyczne oświetlenie na zewnątrz (świece na całym terenie).
Do ceny należy doliczyć kwiaty na stolach i sali oraz ewentualny ( w zależności od ilości osób na weselu) dodatkowy namiot.
Ciasto i tort we własnym zakresie.
Alkohol może zostać zakupiony w lokalu. Jeśli dostarczony jest we własnym zakresie pobierana jest opłata „korkowa” w wysokości: butelka 0,5-0,75 – 10 zł
butelka 1L-1,5L – 15 zł
butelka < 35zł

Opinie Dodaj opinię

Numer telefonu nie będzie opublikowany.

Dane kontaktowe

Nazwa firmy:F.H. U. Przy Złotej Wyspie Ewelina Fiedorowicz
Imię:Ewelina
Nazwisko:Fiedorowicz
Województwo:kujawsko-pomorskie
Miejscowość:Toruń
Kod:87-124
Adres:ul. Leśna 62, Złotoria

Nowe ogłoszenia